Interpulse x LIFF 2024 – Private viewing party

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interpulse x LIFF 2024 – Private viewing party

17 oktober -15:30 - 19:00

Gratis

Datum:

Donderdag 17 oktober

Locatie:

Trianon Leiden

Programma:

  • 15:30 uur – Inloop met borrel, “wij zorgen natuurlijk ook voor de popcorn”
  • 16:15 uur –  Start film
  • Borrel na afloop tot +- 19.00 uur

 

Aanmelden

 

Film

The Apprentice

Manhattan, New York, eind jaren ’70: de zielige, falende zoon (Sebastian Stan) van een vastgoedmagnaat sluit een pact met een slinkse, invloedrijke advocaat en politieke fixer (Jeremy Strong). Hun namen? Donald J. Trump en Roy Cohn. Met Cohn als mentor zou Trump uitgroeien tot de man die we nu kennen, maar waar begon dit eigenlijk allemaal? Regisseur Ali Abbasi (Holy Spider) onthult een wereld vol corruptie, leugens en honger naar macht, en neemt je mee terug naar een tijd waarin de grootste ambities van Trump een hoog hotel en het pleasen van zijn vader waren. The Apprentice is een must-see in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen: het team van Trump heeft zelfs al gedreigd om een rechtzaak tegen de filmmakers aan te spannen en wil niet dat deze film uitgebracht wordt…

Bekijk de film op liff.nl

Bekijk de trailer

 

Wat is het Leiden International Film Festival?

11 dagen premières, speciale filmvertoningen, feestjes en meer: dat is het Leiden International Film Festival. Gestart in 2006 en tegenwoordig één van de belangrijkste festivals van Nederland. De 19e editie van het LIFF vindt plaats van 10 oktober tot en met 20 oktober 2024 en ook dit jaar kun je je verheugen op films van over de hele wereld, van Arthouse tot blockbuster en alles daar tussenin.

Al achttien jaar laat Leiden International Film Festival een prachtige selectie films zien die, al zeggen wij het zelf, stuk voor stuk het ontdekken waard zijn. Premières van parels die nu nog niemand kent, indies waar we het nog jaren over gaan hebben, en prijswinnende publiekstrekkers van grote internationale festivals.

De negentiendee editie van Leiden International Film Festival focust wederom op de drie pijlers waar het festival groot mee is geworden, elk met hun eigen competitie tijdens het festival:

Independent (onafhankelijke films, American Indie Competition);
Emerging (makers van de toekomst, First Feature Competition);
Extraordinary (buitengewoon bijzonder, Bonkers! Competition).

Dat is LIFF: de mooiste films (als eerste) vertonen in Nederland. En dat allemaal zonder daar al te ingewikkeld over te doen.

Meer informatie: www.liff.nl

Gegevens

Datum:
17 oktober
Tijd:
15:30 - 19:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Interpulse Automatisering B.V.
Telefoon
0715665282
E-mail
info@interpulse.nl

Locatie

Bioscoop Trianon Leiden
Breestraat 31
Leiden,Zuid-Holland2311 CH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie